این محصول از نیمه فوقانی مرغ کامل سمین تهیه می شود. به صورت تازه تا 72 ساعت در دمای 0تا 4 درجه سانتی گراد و پس از انجماد 9ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد نگه داری شود. بسته بندی به صورت بشقاب های 800 و 900 و 1000و1600 و1800و 2000 گرمی سایزبندی مناسب ، بدون پوست، بدون کبودی و خونمردگی، بسته بندی بهداشتی، همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در بسته بندی های بشقابی
ران مرغ بدون پوست سمین
ویژگی ها
- وزن : 1.6 کیلوگرم
- وزن دسته بندی : 1700 گرم
- ابعاد دسته بندی : 20 * 5 * 17 سانتی متر
- طعم ساده
- قطعات گوشت : ران
وزن :
1600 گرم
مشخصات تکمیلی
محصولات مشابه


